WhatsApp Image 2023-04-13 at 10.29.15 (1)
PANOURI SOLARE
Panouri fotovoltaice Braila
PANOURI SOLARE
Panouri fotovoltaice Braila
PANOURI SOLARE
Panouri fotovoltaice Braila
PANOURI SOLARE

Panouri fotovoltaice Braila

Panourile solare profită de una dintre cele mai puternice, dar libere resurse ale naturii: energia produsă de soare. Panourile solare, cunoscute și sub denumirea de sisteme fotovoltaice (sisteme fotovoltaice), folosesc tehnologia semiconductoare pentru a converti energia din lumina soarelui în energie electrică care poate alimenta casa dumneavoastră.

Beneficiile sistemelor fotovoltaice:
  • Reducerea costurilor energetice: lumina soarelui este gratuită, așa că odată ce ați plătit pentru instalarea inițială, costurile cu energia electrică vor fi reduse.
  • Reducerea amprentei de carbon: electricitatea solară este energie regenerabilă cu emisii scăzute de carbon. Un sistem solar fotovoltaic obișnuit ar putea economisi aproximativ o tonă de carbon pe an, în funcție de locul în care locuiți.

Sistemul dumneavoastra de panouri fotovoltaice Braila va avea un numar de celule solare PV (fotovoltaice) care capteaza energia soarelui. Un invetor transforma apoi energia de la celulele solar in electricitate pentru casa ta. Casa ta va folosii aceasta putere pe masura ce o generati si veti importa orice suplimentar de care aveti nevoi din retea.

Panouri fotovoltaice Braila

Daca aveti o baterie adaugata la sistemul dumneavoastra de panouri fotovoltaice Braila, puteti stoca energia pentru a o utiliza cand si cum doriti.

Panourile solare fotovoltaice disponibile in judetul Braila sunt una dintre cele mai comune alternative pentru producerea de energie electrică regenerabilă, atât pentru locuințe, cât și pentru fabrici și întreprinderi industriale. Pe măsură ce combustibilii fosili devin mai ieftini, oamenii apelează din ce în ce mai mult la energia solară și eoliană. În zonele însorite, o alternativă la panourile solare fotovoltaice este ideală. Puteți alege un panou în afara rețelei care nu este conectat la rețeaua națională sau puteți alege un panou conectat la rețea care trimite surplusul de energie generat la rețeaua respectivă. Atunci când alegeți un anumit tip de panouri fotovoltaice, trebuie mai întâi să țineți cont de condițiile climatice ale zonei în care urmează să le amplasați. Prin urmare, puteți alege dintre celule fotovoltaice monocristaline, policristaline sau amorfe. În plus, există panouri fotovoltaice de 180w, 240w, 400w, 450w sau mai mari, după cum este necesar. Panourile fotovoltaice oferite de noi in Braila sunt sisteme capabile să transforme lumina (radiația solară) direct în energie electrică printr-un proces chimic complex (electricitate).

Este foarte important sa selectati corect tipul de panou solar fotovoltaic necesar in functie de sistemul fotovoltaic urmat.

Având în vedere că în prezent celulele monocristaline asigură până la 21% din randament, iar celulele policristaline până la 17%, diferența dintre panourile solare fotovoltaice monocristaline sau policristaline este randamentul oferit de fiecare panou solar fotovoltaic individual. Diferența de eficiență și randament între panourile solare fotovoltaice monocristaline sau panourile solare policristaline se va reflecta și în prețurile acestora. Deoarece materialele utilizate pentru producerea fiecărui tip de celulă fotovoltaică sunt separate, prețul panourilor fotovoltaice monocristaline va fi întotdeauna mai mare.

În prezent, principalele surse de energie ale lumii (aproximativ 70%) sunt combustibilii fosili: cărbune, petrol, gaze naturale, lemn, reziduuri combustibile. Cealaltă parte este reprezentată de energia produsă de centralele hidro și nucleare. Din energia totală consumată, aproximativ o treime este utilizată sub diferite forme pentru încălzirea locuinței și producerea de apă caldă menajeră.

În ritmul actual de creștere a populației și de dezvoltare tehnologică, se poate observa că cererea de resurse energetice ieftine și disponibile pe scară largă crește substanțial. În același timp, este foarte clar la început că utilizarea resurselor clasice are anumite consecințe negative (emisii toxice, risc de accident, efect de seră, dependență de resurse și rețele publice) și, cel mai important, resursele clasice devin din ce în ce mai multe scump, stabilind noi recorduri de preț în fiecare an.

Prin urmare, găsirea și promovarea noilor tehnologii privind utilizarea surselor de energie neconvențională (solară, eoliană, geotermală etc.) este nu doar interesantă, ci chiar obligatorie.

Energia astfel obtinuta are o serie de avantaje fata de energia obtinuta din surse conventionale:

  • este gratis
  • complet ecologic, nu sunt emise substanțe toxice și nu se produc reziduuri;
  • inepuizabil, inepuizabil;
  • nu implică instalații de procesare sau resurse de transport înainte de utilizare.

Principiul de funcționare se bazează pe transformarea radiației solare în căldură și utilizarea acesteia pentru a încălzi apa. Apa calda obtinuta poate fi folosita direct sub forma de apa calda menajera sau ca agent de incalzire principal pentru prepararea apei calde menajere in cazane (rezervoare). În unele cazuri, poate fi folosit și ca agent termic pentru încălzire.

Despre noi

Compania, Eghesman Energy , este activă în diverse domenii: securitatea clădirilor casnice și a locurilor de muncă, sisteme de alarmă pentru locuințe fără fir și cu fir, supraveghere video, detectie incendiu si prevenire și multe altele.

Locația

© S.C. EGHESMAN ENERGY S.R.L. 2022 | Toate drepturile rezervate | Design by Global Marketing | Politica Cookies | Politica de Confidentialitate